Rulouri / Folii transparente

   RULOURI / FOLII TRANSPARENTE ALUROLLER

 

Aluroller va ofera cele mai bune produse anti soare si vant din Romania. Pe langa aceasta lista, adaugam si usi pliante, rulouri transparente, geamuri PVC dar si sisteme de automatizari porti moderne. Pentru noi calitatea este un reper, motiv pentru care ne asiguram ca toti clientii nostri sa aiba parte de ea.
In zilele de astazi ne ciocnim cu cat mai multe constructii noi, renovari si cladiri comerciale, care se concentreaza mai mult pe designul interior decat pe cladire. Totusi, acest lucru nu este atat de negativ, motiv pentru care proprietarii caselor/restaurantelor trebuie sa tina cont de cat mai multe detalii pentru a crea confortul dorit. In prezent zonele dedicate divertismentului si activitatilor in aer liber devin tot  mai populare si, odata cu schimbarea vremii, spatiul de locuit isi poate modifica temperatura interioara. V-ati gandit cum putem stopa acest procedeu? Ei bine, raspunsul este unul destul de simplu. Un spatiu exterior se poate inchide prin intermediul unor rulouri transparente atunci cand vremea incepe sa se raceasca.
Beneficii rulouri transparente
Avem o gama larga de rulouri  transparente exterioare de inalta calitate, care se vor potrivi oricarui tip de spatiu, culori si stiluri arhitecturale. Motivul folosirii acestora este de a readuce la viata un spatiu aerisit. Blinderele ofera confort pe tot parcursul anului. Totusi, acestea nu sunt singurele beneficii de care va veti putea bucura, motiv pentru care va invitam sa cititi cu atentie randurile de mai jos.
Spatiu incapator - Pe masura ce casele si blocurile devin mai mici din punct de vedere al dimensiunilor, cele mai bune rulouri transparente va pot ajuta sa va maximizati spatiul prin acoperirea verandelor si teraselor.
Protectia impotriva vremii – Foliile exterioare de inalta calitate va pot proteja de zapada,  ploi si de vanturile puternice. Dupa cum stiti, in Romania vremea schimbatoare poate sa va aduca experienta de a trai 4 sezoane intr-o singura zi, astfel incat trebuie sa fiti pregatiti pentru orice eventualitate.
Protectie impotriva insectelor – Alaturi de cele mai bune rulouri transparente nu numai ca va veti putea proteja de factorii externi ai mediului, insa nu veti fi invadati de micile insecte caracteristice fiecarui sezon in parte.
Eficienta energetica sporita – Rulourile transparente va vor reduce factura la curent cu cel putin 40% deorece reusesc sa pastreze temperatura constanta in casa, fara a va folosi de surse de incalzire/racire electrice.
Versatilitate - Indiferent de stil, spatiu, dimensiune, culoare, echipa Aluroller va poate oferi bunuri care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra. Va putem ajuta cu modele diversificate pentru a putea creste estetica spatiului.
Montare rulouri transparente
Sugeram ca montarea rulourilor transparente de dimensiuni mari sa se faca de o echipa de profesionisti. Aluroller va va oferi si serviciul de montaj daca il veti considera necesar. Astfel veti sti ca produsul pe care l-ati comandat va fi fixat de profesionisti pentru profesionisti.
Preturi 
Fiecare produs Aluroller, inclusiv rulourile transparente detin preturi diferite, datorita materialelor dimensiunilor si a caracteristicilor de functionalitate integrate in fiecare pachet pe care vi-l punem la dispozitie. 
Servicii gratuite
Odata ce ati ales produsul potrivit necesitatilor dumeanvoastra, echipa Aluroller va va oferi 2 servicii gratuite. Vorbim aici de devize gratuite, pentru a va putea consulta cu unul din membrii echipei noastre in luarea unei decizii oportune legate de produsele pe care vi le punem la dispozitie. Cel de-al doilea serviciu gratuit este reprezentat de masuratori. Aici, isi va face prezenta un profesionist care se va ocupa de acest pas.
Contact
Pentru orice nelamurire avuta asupra unui serviciu  Aluroller, rugam sa ne contactati cu incredere la unul dintre cele 3 numere de telefon prezente si pe pagina noastra oficiala:  . In acelasi sens puteti sa ne trimiteti mesaje si pe adresa de emai: contact@aluroller.ro. Va asteptam cu bratele deschise!

icon