Rulouri exterioare aluminiu Preturi mai IEFTINE cu 30% Cere Oferta!!!

 

 

 

 


img

img

Rulouri Exterioare din Aluminiu Aplicat, Suprapus sau Batant

 

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU APLICATE

 

Rulourile exterioare aplicate din aluminiu reprezinta alegerea ideala  daca  optati pentru un nivel ridicat de comfort si siguranta. Lamelele ruloului sunt de 39mm, umplute cu spuma poliuretanica , oferind garantat  izolatie termica  eficienta. Carcasa si ghidajele sunt  din aluminiu vopsite in camp electrostatic, lamela finala aluminiu extrudat, acesorizata cu garnitura de etansare. Pentru un plus de confort aceste rulouri exterioare pot avea plase tantari incorporate.

Rulourile  exterioare din aluminiu pot fi manuale sau electrice prin motor cu telecomanda sau intrerupator, optional , se poate monta sistemul antiefractie, sistem  pretensionare cu arc si zavor,acesta fiind indicat pentru spatiile comerciale. Echipa Aluroller, garantat  vine in ajutorul dumneavoastra  cu , asistenta,  masuratori si montaj gratuit  in Bucuresti si Ilfov.

img

 

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU SUPRAPUSE

 

Se monteaza odata cu tamplaria , formand un sistem unitar, oferind totodata un confort sporit din punct de vedere termic si fonic.Carcasa este din pvc , izolata cu polistiren,  fiind prevazuta cu un capac de vizitare. Lamelele fiind si ele umplute cu spuma poliuretanica vopsite in camp electrostatic.

Dispunem de o varietate de culori adaptata nevoilor dumneavoastra.

img

 

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU BATANTE ( BASCULANTE )

 

Rulourile exterioare batante sunt concepute pentru a oferi un plus de intimitate. Prin intermediul sistemului de rabatare la 45 grade locuinta va fi ventilata ,in acelasi timp pastrand o protectie impotriva priviriilor indiscrete din exterior. Permite dozarea foarte fina a luminii. Lamelele ruloului sunt fabricate din aluminiu vopsit in camp electrostatic, umplute cu spuma poliuretanica. Caseta ( carcasa ) estedin aluminiu tesita la 45 grade, cu o grosime de 0.85mm. Aceste rulouri se departeaza de fereastra ( conform imaginii ) cu ajutorul celor doua brate care au incluse doua balamale si sistem de blocare .

img

 

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU ACTIONATE ELECTRIC

 

Rulourile exterioare electrice se incadreaza foarte bine in conceptul de ‘ casa intelingenta ‘ . Rulourile ALUROLLER sunt automatizate cu 3 tipuri de tehnologii : SOMFY , NICE si CFT .Aceste tehnologii sunt destinate automatizarii locuintei. Rulourile sunt echipate cu motor, actionate prin telecomanda sau intrerupator.Un rol major il au rulourile exterioare a caror instalare conduce catre numeroase beneficii clientilor finali precum confort, securitate si economie de de energie.

img

 

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU PREVAZUTE CU PLASE DE INSECTE

 

Plasele de insecte tip rulou sunt construite cu caseta si ghidaje din aluminiu , iar sita este din fibra de carbon , translucenta. Sunt rezistente la intemperii si la razele solare. Actionarea plaselor este facilitata de arcuri, facand ca manevra de ridicare si coborare sa fie foarte fiabila. Plasa tip rulou este prevazuta cu un sistem impotriva ridicarii accidentale. Acestea impiedica patrunderea insectelor cat si impuritatile purtate de vant. Lunar se recomanda indepartarea prafului depus pe fibra cu ajutorul unei perii, unui pamatuf electrostatic si prin aspirare. Se recomanda, dupa desprafuire, curatarea sinelor de rulare prin spalare cu un burete sau o carpa umeda.

 

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU MULTIDIRECTIONALE

 

 

Rulourile exterioare in plan inclinat se pot executa doar cu lamele de aluminiu , ele pot functiona pentru un unghi minim de 10 grade inclinatie, vor fi actionate doar electric cu motor si intrerupator sau motor cu telecomanda , la care se pot adauga senzori de vant/soare. Latimea maxima a ruloului poate fi de 2000 mm si inaltime de 3000mm.

Sistemul poate fi integrat cu success pentru panouri solare, oferind
protectie anti-grindina,dar de asemenea cu ajutorul senzorilor de temperatura, panourile pot fi protejate la supraincalzire.

Aceste rulouri multidirectionale se pot adapta pe acoperisuri din sticla, iluminatoare, ferestre mansarda si sunt solutia optima pentru zonele si suprafetele unde rulourile clasice nu se pot adapta.

 

Pret rulouri exterioare.

Pentru a afla o cotatie de pret puteti suna un consultant ALUROLLER care va va face oferta rapid.

Comanda acum rulouri exterioare!!

Beneficiezi luna aceasta de Rulouri cu plasa mai ieftine cu 30%.

Montaj Rulouri exterioare

Montajul se poate executa: 

-aplicate pe tamplaria existenta , 

-aplicate pe suprafata plana a cladirii,

-sau cu caseta suprapusa pe tamplarie.

 

Asiguram montaj pentru Rulouri Exterioare din aluminiu , electrice , manuale, sau antiefractie, oriunde in Bucuresti sau in tara.

icon