Rolete textile Zebra

Ai casa in trend daca folosesti rolete textile. Avantajele unor rolete zebra de la Aluroller

  Rolete textile sunt ideale dacă te-ai săturat de soarele care pătrunde în camera de zi atunci când te uiți la emisiunea preferată de la televizor? Tocmai ați găsit soluția cu ajutorul unor rolete textile. Roletele de protecție solară nu numai că asigură un control maxim al luminii, dar servesc și ca accesorii ideale care îmbunătățesc în mod semnificativ aspectul interiorului casei tale.
  Acestea oferă un mod ușor de a oferi un aspect rafinat și elegant oricărui spațiu, oferind în același timp beneficii funcționale. Gama modernă de jaluzele versatile este mult mai mult decât o simplă acoperire cu geamuri pentru a preveni căldura și lumina. Acestea sunt, de fapt, elegante și elegante tratamente pentru ferestre disponibile într-o varietate de opțiuni. Rolete zebra de la Aluroller sunt indicate în special pentru a beneficia în fiecare moment al zilei de lumină, dar și de liniștea unei lumini liniștitoare pentru un somn odihnitor în weekend.

Discrete atunci când sunt deschise, aceste rolete textile oferă un mijloc ușor de a controla lumina atunci când sunt închise. Rolete zebra sunt o opțiune practică și populară pentru multe case, au culori diferite. Această opțiune ordonată și elegantă funcționează bine cu simplitatea caselor moderne.
  Dar puteți folosi rolete textile în orice fel de casă pentru a bloca pe perioada verii lumina solară. Puteți asorta rolete textile cu o draperie elegantă, sau cu o perdea vaporoasă lungă, fără a schimba aspectul unei încăperi. Ele au rolul de a bloca lumina, dar le puteți personaliza în funcție de preferințele fiecăruia. Mecanismul lor precis de control le face ușor de utilizat, montat și reglat. Rolete textile vin acum într-o varietate de țesături contemporane, de la țesături texturate până la protecție solară și blocare. Țesătura netedă permite filtrarea luminii, conectată prin ochiuri de lumină care se închid.

Există și un nou stil de jaluzele pe piață și toată lumea vorbește despre ele – rolete zebra și jaluzele zi noapte. Aceste rolete zebra sunt unice, deoarece au țesături din două straturi. Un strat transparent, iar celălalt strat este dintr-o culoare plină. Întregul aspect al acestor țesături este diferit, dar împreună permit utilizarea ușoară pe timp de zi și pe timp de noapte.
  Stratul transparent pentru zi, celălalt pentru noapte. Cu toate acestea, pot fi modificate pentru a realiza o serie de soluții de iluminat. Jaluzele zi noapte sunt revoluționare, deoarece sunt singurul stil de jaluzele care au panouri orizontale transparente și opace. Aceste rolete zebra permit tuturor proprietarilor să găsească un nivel adecvat de confidențialitate și lumină care să li se potrivească cel mai bine. Datorită celor două straturi, rolete zebra sunt o modalitate ideală de a izola casa.

Rolete textile de la Aluroller au dimensiuni ajustabile si culori diverse

  Rolete textile sunt versatile pentru orice încăpere. Nu trebuie să aveți o locuință cu un design modern sau clasic. Acestea se potrivesc fiecărui decor, doar trebuie să țineți cont de culoarea pe care doriți să o comandați. Asortați culoarea unor rolete textile cu culoarea covorului și a cuverturii de pat. Nu încercați să asortați rolete textile cu mobilierul.
  Ele trebuie să creeze totodată și un contrast pentru ochi. Încercați, pe cât posibil, să folosiți nu mai mult de trei nuanțe de culoare în fiecare încăpere. Disponibile într-o gamă variată de nuanțe, modele rolete textile oferă protecție solară sau concepute pentru a servi unui scop specific. În funcție de cerințele funcționale și estetice ale spațiului dvs., puteți alege o țesătură fie pentru a da un aspect luxos, fie pentru a obține un aspect simplu și minimalist. Sunt proiectate dintr-o țesătură parțial transparentă și au capacitatea de a filtra razele UV.

Deoarece rolete textile pot avea un impact imens asupra aspectului interiorului camerei, este esențial pentru dvs. să înțelegeți beneficiile oferite de fiecare dintre aceste rolete textile și să le alegeți pe cele potrivite. În timp ce ambele oferă o combinație unică de interioare elegante și sunt extrem de funcționale, acestea sunt concepute pentru a servi două scopuri semnificativ diferite.
  Rolete textile asigură protecție completă la soare și rețin căldura pe timpul iernii, iar vara oferă cea mai nare reflexie a căldurii. Roletele cu protecție solară oferă o opțiune de a lăsa razele de soare să pătrundă în interior. Ele sunt făcute pentru zonele din casă care necesită confidențialitate completă, cum ar fi dormitoarele, sălile de conferință, în timp de roletele de protecție solară pot fi utilizate pentru camerele de zi și celelalte zone ale casei. Pentru a alege modelul de rolete textile, profesioniștii de la Aluroller vă pot face recomandări.

Roleta cu caseta trebuie sa se asorteze cu decorul camerei

  Roleta cu caseta beneficiază de material de calitate. Această roleta cu caseta oferă beneficiu dublu de protecție împotriva razelor puternice ale soarelui, precum și un plus de confidențialitate, permițându-vă, de asemenea, să vă bucurați de vederea exterioară. Roleta cu caseta poate fi utilizată în mod convenabil în camerele cu geamuri mari, deoarece efectul de înmuiere a razelor solare funcționează excelent. Razele soarelui sunt blocate, dar lumina interioară a camerei există. În plus, efectul de filtrare ajută la păstrarea culorilor mobilierului. Ele filtrează aproximativ 90% din razele UV.
  Oferă un control maxim al razelor solare cu reducerea considerabilă a căldurii în interiorul locuinței. Sunt durabile, caseta este realizată din materiale de calitate și are un design minimalist. Montând roleta cu caseta veți observa necesitatea redusă a funcționării aparatului de aer condiționat. Sunt disponibile într-o gamă extinsă de nuanțe și modele contemporane, iar mecanismul de funcționare nu este complicat.

Dacă aveți o confidențialitate completă și o eficiență energetică îmbunătățită, puteți alege în casa dvs. roleta cu caseta pentru a îmbunătăți izolarea camerei. Roleta cu caseta ajută la reducerea căldurii în timpul verii, în funcție de țesătura și culoarea aleasă. Ele sunt o alegere bună pentru dormitoare și alte zone ale casei unde aveți nevoie de un pic mai multă confidențialitate.
  Ești îngrijorat de razele UV aspre, căldură și strălucire? Roleta cu caseta asigură protecție solară, iar mobilierul dvs. este protejat, fără a se decolora sau albi în locurile unde pătrund razele solare. De asemenea, filtrează lumina naturală din cameră, astfel încât să aveți cele mai bune momente de intimitate. Roleta cu caseta este disponibilă în mai multe variante, iar materialul textil îl puteți alege în funcție de preferințe, pentru a fi în ton cu decorul camerei. Ideale pentru spațiile de locuit, țesăturile transparente reduc lumina și căldura.

Protectie solara, confort si confidentialitate oferite de jaluzele zi noapte

  Jaluzele zi noapte sunt o combinație perfectă pentru un aspect contemporan și elegant al locuinței. Folosind jaluzele zi noapte veți obține intimitate flexibilă și un control permanent al luminii. Acestea sunt cunoscute și sub denumirea de rolete zebra, țesătura în sine prezintă benzi translucide și opace, în nuanțe diferite.
  O bandă de la rolete zebra este de culoare deschisă, iar cealaltă de culoare închisă. Alternează una cu alta. Nuanțele pot fi din aceeași gamă de culori sau nuanțe pale, care creează un contrast plăcut ochiului. Atunci când se dorește mai multă lumină în cameră, se rulează până în momentul în care vederea numai este blocată de culorile dense. Noapte, pentru a nu ne trezi cu soarele în ochi se închid, se rulează, până când culorile tari blochează lumina. Dungile transparente înmoaie lumina zilei și protejează de strălucirea soarelui, în timp ce dungile întunecate oferă confidențialitate și exclud lumina.

Capacitatea lor de a captura și de a menține căldura între cele două straturi înseamnă că vor ajuta la reducerea facturilor la energie, deoarece rețin căldura iarna și vara reflectă căldura. În timpul verii, adesea suntem recunoscători pentru un pic de umbră, mai ales când am fost expuși la căldură pe timpul zilei.
  Așadar, când te îndrepți spre casă și ești gata să te relaxezi cu familia, ai cantitatea potrivită de umbră pentru a-și menține casa rece și pentru a elimina strălucirea de la televizor. Iarna este timpul să vă bucurați cât mai mult de lumina zilei și de căldura de la centrala termică. Jaluzele zi noapte au o gamă variată de culori, adaptate fiecărui model de decor. Oferiți astfel un aspect nou întregului decor tot timpul anului. De asemenea, stilul lor stratificat va asigura o atmosferă caldă și confortabilă pentru toată familia.

Dacă vă montați rolete textile acasă este la fel de important să vă gândiți la flexibilitatea luminii. De exemplu, un dormitor, o cameră de joacă, o cameră de zi sau o bucătărie, dacă locuiți la bloc, la un etaj superior și aveți apartamentul orientat spre sud, este ideal iarna, dar vara soarele este prezent în orice moment al zilei.
  Așa că ar fi util să alegeți jaluzele zi noapte. Ele au dungi translucide, de culori diferite, ceea ce însemnă că soarele este complet blocat dacă alegeți să le suprapuneți pe cele care au culoarea plină. Obțineți intimitate maximă și excludeți foarte ușor lumina din cameră. Există mai multe motive pentru care oamenii adoră jaluzele zi noapte, dar funcționalitatea lor flexibilă este cel mai important aspect. Se montează ușor și sunt simplu de utilizat. Jaluzele zi noapte sunt utile tot timpul anului.

Folositi rolete zebra nu numai pentru locuinta, adaptati-le si pentru spatiile de birouri

  Rolete zebra se pot folosi nu doar pentru locuința proprie, ele sunt ideale și pentru a fi utilizate în spațiile de birouri, dând un efect deschis sau închis. Rolete zebra vă permit să controlați lumina. Rolete zebra funcționează la fel ca jaluzelele standard. Puteți alege nivelul pe care doriți să-l aveți în cameră.
  În plus, puteți ajusta dungile orizontale în funcție de cantitatea de lumină și confidențialitatea de care aveți nevoie. Țesătura pe jumătate transparentă, pe jumătate opacă este pliată în două la rolete zebra. Fiecare parte a roletei alunecă una peste alta. Puteți pune la rolete zebra dungile opace peste cele opace , pentru a obține intimitate maximă și excludeți lumina. Puteți alinia dungile translucide și puteți lăsa lumina să pătrundă fără a expune complet fereastra. La fel ca și în cazul jaluzelelor standard, puteți ridica complet rolete zebra pentru a avea confort maxim de lumină.

Materialele transparente, dungile verticale reduc cantitatea de lumină din cameră, oferind protecție pentru mobilier și pardoseală. Nu doar mobila se decolorează sau se albește de la razele solare, chiar și parchetul dacă este expus îndelungat la lumina solară își pierde strălucirea. Aceste rolete zebra sunt ideale pentru încăperile în care este necesar controlul strălucirii. Deciziile legate de o țesătură și culoare sunt alegeri personale.
  În funcție de estetica generală, poți alege între ceva contemporan, ceva modern sau poți merge pe varianta clasică. Orice decizie ați lua, trebuie să blocați lumina, păstrați frigul, eliminați razele UV. Ele sunt disponibile într-o varietate de opțiuni de țesătură, cum ar fi filtrarea luminii, care filtrează ușor lumina în camera dvs., în timp ce reflectă căldura și strălucirea. Sunt materiale transparente, care permit pătrunderea luminii în cameră, dar și materiale care blochează lumina. Țesăturile blocante îți pot întuneca camera, oferind confidențialitate în timp ce dormiți.

rolete textile
rolete zebra
icon