Jaluzele Plisate

Jaluzele Plisate.

Introducere:

Jaluzelele plisate sunt forma autentica de jaluzele, insa in zilele noastre acestea se bucura de imbunatatiri devenid astfel destul de modern, se pliaza perfect cu orice tip de locuinta.

Se folosesc in interior si sunt la mare cautare de cei care doresc o investitie pe termen lung si cu bani putini. Formele acestora sunt dreptunghiulare sau patrate din elemente orizontale, pe toata latimea ferestrei. Pot fi semitransparente, opace, cu pliuri metalizate sau cu folie  aluminiu. Se imbina perfect cu ideea de cabinete medicale dar nu numai! Se pot folosi si acasa dand locuintei un aer modern si aerisit.

Daca va ganditi sa  alegeti jaluzele plisate, este cu singuranta o solutie si o alegere excelenta in reamenajari, iar totul va arata schimbat la finalul amplasarii. 
Pe sit-eul nostru puteti comanda aceste jaluzele plisate online si va asiguram ca veti face o alegere perfecta!

Tipuri jaluzele plisate.

Exista un singur tip general de jaluzele plisate si anume toate se vor strange in maxim 10 de cm lungime deasupra geamului in partea de jos , sau se pot strange in centru ferestrei. Insa felul in care  acestea sunt desfacute, ajungem sa discutam despre mai multe tipuri de jaluzele plisate.

In cadrul website-ului nostru gasiti diverse forme de pliuri cu aspect: vertical, rotund, trapez sau diferite forme geometrice, reflectorizante, opace, cu functia de respingere a razelor UV, iar toate acestea intr-o gama variata de culori. Puteti alege dintre mai multe tipuri de jaluzele plisate in functie de material sau de multe alte aspecte. Cel mai bine noi va recomandam sa ne contactati iar impreuna vom gasi cea mai buna solutie care sa se plieze pe dorintele dumneavoastra. Produsele noastre se bucura de o calitate superioare iar asta o veti simtii si dumneavoastra.

Preturi jaluzele plisate.

Stim ca ieftin si de calitate este un mit in Romania. Nu doar ca noi am dorit sa spargem acest mit, l-am si dovedit! Daca aveti nevoie de jaluzele plisate,la noi gasiti cele mai bune preturi de pe piata. Nu ne dorim o reclama proasta, vrem sa fim accesibili oricui!  La aceasta categorie suntem asi!  Lasati-ne sa va demonstram acest lucru.

Comandati acum jaluzele plisate la preturi exceptionale iar noi le vom aduce la dumneavoastra in Bucuresti in orice sector: 1, 2, 3, 4, 5, 6, indiferent daca sunteti chiar si in judetul Ilfov.

Referitor la pretul jaluzelelor plisate, acestea pot varia in functie de tipul de jaluzele, de suprafata pe care doriti sa o ocupe. Este important sa ne contactati si sa ne spuneti exact cum va imaginati aceste jaluzele iar noi va vom ghici gandurile si vom sti exact la ce va referiti. Per total, va consiliem in tot ceea ce inseamna achizitionarea si instalarea jaluzelelor plisate si toate acestea la preturi  destul de convenabile.

Montaj jaluzele plisate.

Montarea acestor jaluzele plisate este destul de complicata si va fi intotdeauna nevoie de o mana profesionista. Va recomandam sa ne lasati pe noi pentru montarea jaluzelelor pe care le cumparati de la noi si nu numai. Chiar daca ati cumparat din alta parte, trebuie sa stiti ca va putem ajuta cu montarea jaluzelelor plisate, ieftin si rapid.

Montajul jaluzelelor plisate implica experienta pentru ca totul sa functioneze bine din prima. Avand in componenta lor tot felul de arcuri si rotite, jaluzelele plisate necesita multa rabdare si trebuie montate de catre un specialist in domeniu. Asta pentru ca la montajul jaluzelelor plisate pot aparea diferite probleme daca nu sunt respectati toti pasii instalarii. Suprafetele pe care acestea sunt aplicate pot fi neregulate sau chiar inclinate, de aceea reglarea lor trebuie facuta ca la carte pentru ca totul sa fie drept. Modul de prindere este unul universal si se pot monta chiar si pe profile pvc.  Consola principala trebuie sa fie foarte bine prinsa in suruburi pentru a rezista actiunilor prin care se manevreaza jaluzeaua. Consola principala este un sistem cu tot felul de rotite si arcuri, destul de pretentioase care trebuie manipulate cu grija la instalare. Lasati totul in grija noastra iar dumneavoastra bucurati-va doar de aspectul frumos al acestor jaluzele.

Incheiere:

Jaluzelele plisate sunt o alegere interesanta, iar dumneavoastra puteti alege din variatatea de modele afisate pe website-ul nostru. Alegeti ce credeti ca vi se potriveste mai bine. Trebuie sa specificam si faptul ca ele sunt usor de intretinut, usor de curatat, insa trebuie manevrate cu grija, nu le bruscati  pentru ca pot aparea probleme la consola acestora. Orice problema veti avea pe viitor, ne contactati si vom fi la dispozitia dumneavoastra cu sfaturi si informatii, chiar si cu reparatii atunci unde este cazul.

icon