Jaluzele

Jaluzele 100% Fabricate in Romania - Preturi de Promotie

Jaluzelele verticale sunt varianta perfecta pentru a inlocui atat perdelele cat si alte sisteme de prindere. Pe langa calitatea oferita, acestea pot aduce un grad de confort ridicat Acum puteti beneficia de cele mai bune servicii si oferte prin intermediul unui singur click. Pentru noi, implicarea membrilor echipei este importanta, deorece vrem sa ne dezvoltam in mod constant. Vechimea si experienta in domeniu a reusit sa ofere clientilor increderea de care ne bucuram chiar si azi.

Jaluzelele verticale, reprezinta o modalitate practica si eleganta de protectie impotriva luminii naturale si de pastrare a intimitatii caminului sau spatiilor interioare , comerciale si de birouri. Jaluzelele verticale s-au raspandit rapid capatand o popularitate tot mai mare datorita ambiantei elegante pe care o confera spatiului in care sunt amenajate si lejeritatii de manevrare.

jaluzele verticale

Datorita calitatilor multiple pe care le au – multitudinea de modele culori , fiabilitate mare , usurinta montajului, accesibilitatea pretului – jaluzelele verticale reprezinta elemente de design interior extrem de importante , contribuind decisiv la intregul aspect al spatiilor inerioare. Un alt avantaj al jaluzelelor verticale il reprezinta intretinerea deosebit de usoara. Jaluzelele verticale pot fi de 127mm si 89mm.

Aluroller va ofera posibilitatea de a va bucura de cele mai bune servicii gratuite din Romania. Vorbim aici despre devize si masuratori fara costuri. Un membru specializat al echipei noastre se va ocupa de acest procedeu si va va asigura de exactitatea cu care va fi fabricat produsul DVS.

Modele de deschidere

jaluzele
icon