Rulouri exterioare din aluminiu
Rulourile exterioare din aluminiu, asigură confortul, în încăperi şi birouri fiind cel mai practic sistem care oferă simultan: izolare termică, izolare fonica, protectie antiefractie, aspect estetic, intimitate. Rulourile exterioare sunt confecționate din lamele de aluminiu umplute cu spumă poliuretanică.
  Plase insecte plisse
Reprezintă un sistem în formă de evantai de protecţie a pătrunderii insectelor. Plasa de insecte tip plisse este predestinata pentru spatii cu dimensiuni mari, se monteaza pe orice tip de tâmplarie, şi nu se demontează pe timp de iarnă. Se poate acţiona vertical sau orizontal, de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga.
  Rolete textile zebra
Rolete textile tip zebre sunt varianta moderna pentru protectie solara. Materialele si nuantele frumoase pe care le producem, va aduce un ambient placut in camera sau biroul DVS. Gama variata de culori si modele confera  stil si eleganta. Panza Tip Zebra este dublata, cu o structura in care fasiile opace alterneaza cu cele transparente oferindu-ne posibilitate reglarii luminii.
  Jaluzele verticale
Jaluzelele verticale sunt varianta perfecta pentru a inlocui atat perdelele cat si alte sisteme de prindere. Pe langa calitatea oferita, acestea pot aduce un grad de confort ridicat. Jaluzele verticale poate ingloba lumina puternica a soarelui pentru a umbri orice incapere. Mentionam ca nuantele inchise sunt destul de bune, deorece pot aduce un efect de umbrire potentat.
  Tamplarie PVC cu geam termopan
Pvc-ul sau policlorura de vinil face parte din familia materialelor termoplastice, fiind constituita dintr-o structura amorfa cu forma moale sau dura. Cu ajutorul acestor materiale, au luat nastere o multitudine de produse ce vin in ajutorul intretinerii casei. Echipa Aluroller va va pune la dispozitie masuratori si devize fara costuri pentru alegerea tamplarie PVC.

PARTENERI
  • Comfortex - rulouri exterioare
  • Aluprof - rulouri exterioare
  • Gealan - tamplarie PVC
  • Veka - tamplarie PVC
  • Rehau - tamplarie PVC
  • Salamander - tamplarie PVC
  • Portos - rulouri exterioare
  • Viomal - rulouri exterioare