Glafuri si pervaze

Aluroller este o echipa unita si tanara, aflata in continua dezvoltare in tara noastra. Acum va puteti bucura de serviciile oferite de profesionistii nostri chiar la dumneavoastra acasa. Punem accentul pe raportul dintre calitate si pret, motiv pentru care veti putea gasi o multitudine de servicii din care va veti putea alege. In acest sens, va invitam sa cercetati cu atentie fiecare bun oferit de noi. Cu siguranta ca va veti putea bucura de oferta noastra pe termen lung. Consideram ca o casa trebuie sa fie protejata atat de soare cat si de unele temperaturi scazute, motiv pentru care puteti intra in posesia celor mai bune sisteme de protejare anti soare prin intermediul nostru.

Beneficiile glafurilor si ale pervazurilor

Pervazul este baza orizontala a unui cadru de fereastra. Deseori, acesta poate avea aceeasi dimensiune cu fereastra sau o poate depasi. De asemenea, glaful si pervazul reusesc sa combata atat ploaia, vantul cat si zapada, fiind eficienti din punct de vedere energetic. In general tocul unei ferestre necesita sa fie placat atat pe partea interioara cat si pe cea exterioara. Alaturi de Aluroller, puteti beneficia de o diversitate de culori si dimensiuni in acest sens.

Integritate structurala - Un avantaj important al glafurilor si al pervazurilor este conturat de integritatea structurala a ferestrei. Pervazul rigid ajuta la eliminarea flexiunii, astfel incat fixarea sa sa poata fi rigida si puternica. 

Energie eficienta – Glaful si pervazul va fi format dintr-o bariera solida, pusa de-a lungul partii sale inferioare. Acest lucru va va permite sa obtineti o izolare acustica si termica mai buna, astfel incat linistea va putea fi garantata in interiorul casei dvs. 

Protectie impenetrabila la apa - Daca ati vazut vreodata o picatura de apa care se prelinge pe un perete, atunci stiti cat de uimitoare este capacitatea sa de a se agata de o suprafata neteda/mata inainte de a urma legile gravitatiei. Acesta este motivul pentru care ferestrele si pragurile prezinta o proiectie de cel putin 20 de milimetri. Ea se creeaza pe o suprafata orizontala mai mare, astfel incat picaturile de apa nu vor lua contact cu interiorul structurii.
Cand vine vorba de partea exterioara a unei case, glaful si pervazul este vital pentru a proteja peretele de infiltrarea apei. Proiectia ideala este cuprinsa de la 30 pana la 50 de milimetri. Pragul are nevoie de o panta pentru a favoriza scurgerea corecta a apei alaturi de dispozitivul de fixare.

Montarea pervazurilor si a glafurilor
Pentru montarea corecta a pervazurilor si a glafurilor, vor fi necesare: banda de protectie, finisaje, cuie aditionale compatibile, surubelnite/bormasini, spuma sau ciment.
Inainte de a instala pervazul/glaful ferestrei, trebuie sa va asigurati ca rosturile sunt etansate.
Asezati pragul sub fereastra si reglati-l vertical.
Atunci cand utilizati spuma de constructie, pragul trebuie sa fie deja ferm. 
Puteti folosi spuma pe toata suprafata dintre garnitura si peretele exterior.
Atasati banda de etansare in partea inferioara a noului element de constructie. 
Montati partile laterale in placa. Incercati sa nu atingeti banda de etansare.
Atasati imbinarea rezistenta la vapori.
Sigilati finisajele laterale cu siliciu sau acril.
Indepartati impuritatile venite din partea cimentului si tencuielii.
Scoate-ti folia de protectie.
Preturi 
Din punct de vedere al preturilor, va puteti bucura de oferte si promotii bune. Va recomandam sa ne contactati odata ce va veti dori sa intrati in posesia unor glafuri si pervazuri calitative. Astfel, un coleg va va putea recomanda cele mai bune servicii si va va putea face un pret avantajos.
Servicii gratuite
Mentionam ca oferim atat masuratori cat si devize gratuite, clientilor interesati de serviciile noastre. Doar asa veti putea sa beneficiati de cele mai bune servicii oferite de echipa Aluroller.

icon