Despre noi

ALUROLLER  SRL, suntem  o societate  tanara in expansiune,  comercializam  sisteme de protectie solara.
Modul nostru de lucru este definit, prin nivelul calitativ al produselor executate , cat si seriozitatea cu care ne implicam in derularea contractelor  pentru absolut toti clientii ,persoane fizice sau juridice.
Consideram respectul reciproc ca fiind fundamentul  relatiilor cu clientii si partenerii nostrii.
Activitatile din societate sunt ghidate de exigentele normelor interne, acestea fiind conforme standardelor internationale de management al calitatii.
Portofoliul nostru cuprinde Sisteme de Protectie Solara pentru interior, exterior si deschideri rezidentiale/comerciale, constand intr-o gama variata.
-rulouri exterioare
-plase antiinsecte
-jaluzele ( verticale, orizontale)
-rolete textile (simple, zebra,blackout)
-usi garaj
-grilaje
-automatizari porti
-bariere
-copertine, marchize, pergola
-tamplarie pvc, aluminiu,
 
In relatiile cu clientii si partenerii nostril, urmarim de fiecare data sa intelegem corect cerintele acestora si sa livram rapid solutii de calitate, astfel incat orice colaborare sa poata fi calificata drept un succes. Suntem loiali partenerilor nostri si deschisi provocarilor profesionale oricat de complexe sunt.
Lucram  in ritm sustinut. Profesionalismul, seriozitatea, dinamismul, grija permanenta pentru lucrarile contractate  garanteaza rezultatul de calitate al muncii , mentinand respectul si increderea clientilor.
Suntem o echipa inventiva si dinamica venim in intampinarea clientilor transpunand proiectele lor in solutii optime de protectie solara, deschideri rezidentiale sau automatizari pentru acestea. 
Misiunea ALUROLLER  este sa transforme in realitate dorintele clientilor, prin profesionalismul si seriozitatea angajatilor.
Intregul personal este integrat intr-un proces continuu de evaluare si pregatire pentru a mentine standardele de calificare stabilite.
     
Atitudinea noastra fata de client presupune descifrarea atenta a situatiilor de rezolvat, fiind bazata pe studierea tendintelor pietei, precum si pe lucrul in echipa. 
Caracteristicile componentelor inglobate in produsul finit contribuie decisiv la atingerea nivelului de calitate pe care ni-l propunem. Fie ele pasive (materiale textile, plastice, metalice) sau active (motoare, senzori, automatizari), acestea provin in exclusivitate de la producatorii cei mai prestigiosi, recunoscuti pe plan mondial in industria lor.
Astfel, strategia noastra de crestere a performantei tehnologice sustine profitabilitatea si adaptabilitatea firmei la un mediu de afaceri in continua schimbare, din ce in ce mai competitiv.
Am pus la punct un sistem informatic integrat, care permite procesarea rapida si exacta a comenzilor, lansarea si urmarirea fabricatiei precum si controlul calitatii produselor.
Clientii si partenerii nostri beneficiaza de consultanta, evaluari si proiectare gratuita, asistenta noastra fiind cu atat mai consistenta cu cat lucrarea e mai complexa.
Ne consideram PROFESIONISTI pentru ca ne perfectionam si ne maturizam continuu. Fiindca afland mai mult, realizam ca mai avem multe de invatat. Fiindca vrem sa fim cu un pas inainte si de multe ori reusim. 
Provocarea noastra este sa mergem mai departe invatand mereu, atat din succese cat si din greseli. Ambele ne motiveaza sa ramanem printre cei mai buni. 
 
Veti gasi, asadar, amprenta noastra, in lucrari de calitate.
icon