Tamplarie PVC

Aluroller este o companie de succes, fondata de o echipa tanara si dornica de dezvoltare. Ne definim prin comercializarea calitativa a celor mai bune sisteme de protectie solara din Romania. Vechimea personalului cat si experienta noastra reflecta bunurile oferite. Chiar daca sunteti persona fizica sau juridica, serviciile noastre sunt dedicate tuturor tipurilor de clienti, motiv pentru care va vom invita sa accesati portofoliul nostru. 
Beneficii tamplarie Pvc
Pvc-ul sau policlorura de vinil face parte din familia materialelor termoplastice, fiind constituita dintr-o structura amorfa cu forma moale sau dura. Cu ajutorul acestor materiale, au luat nastere o multitudine de produse ce vin in ajutorul intretinerii casei. Astazi, va vom aduce la cunostinta tot ce trebuie sa stiti despre termenul: tamplarie Pvc.
Eficienta electrica - daca a doriti sa reduceti semnificativ pierderile de energie si sa o utilizati in mod optim, va recomandam sa apelati cu incredere la aceste produse si servicii implementate special pentru siguranta cladirilor noi sau in curs de renovare.
Securitate – un mediu sigur ofera protectie psihica si fizica fiecarui angajat/membru al familiei. Nu este un secret ca tamplaria PVC este puternica, motiv pentru care va va putea tine departe jafuri - datorita consolidarilor de metal puternice. Acelasi lucru se aplica si in cazul usilor cu tamplarie Pvc. Intrarile/golurile din locuinte vor fi protejate, fara a fi deteriorate de factorii interni sau externi.
Protectie acustica – stim cat de neplacute pot fi sunetele venite din partea masinilor, avioanelor sau a trenurilor, motiv pentru care sistemele incorporate de tamplarie PVC in usi sau geamuri sunt esentiale oricarei incaperi bine antifonate.
Longevitate – economiile financiare vor fi mereu importante in alegerea bunurilor, motiv pentru care sunteti „obligat” sa alegeti produse calitative pentru a investi inteligent in locuinta dumneavoastra. Orice tamplarie PVC aleasa alaturi de specialistii Aluroller va putea rezista atat depigmentarii cat si temperaturilor de afara (fie ca vorbim de -11 grade C sau de 40 de grade C).
Curatare eficienta – alegand un sistem de tamplarie Pvc, puteti sa renuntati la vopsirea acestuia, deorece nu va fi necesara. Veti avea nevoie de o carpa umeda/solutii de curatat. Procesul intretinerii sale nu va dura mai mult de 2-3 minute. Spalarea rapida si eficienta este perfecta chiar si pentru clientii extrem de ocupati.
Montare tamplarie Pvc
Montarea tamplariei PVC se poate face alaturi de echipa noastra de profesionisti Aluroller. Fiecare pas este facut cu atentie de personalul avizat. Totul se va fixa pe rama PVC atat pe plan vertical cat si pe plan orizontal. Cu ajutorul unei bormasini se vor putea da gaurile realizate pentru ancorele de fixare.
Odata ce s-a finalizat procedeeul, se vor introduce ancore/suruburi  de 10cm -15 cm. Este indicat sa se achizitioneze spuma poliuretanica pentru a se fixa rama. Dupa ce se vor respecta pasii enumerati, se va putea monta cu exactitate profilul PVC. Folia de protectie se poate indeparta dupa maxim 2- 6 luni de la instalare.
Este important de mentionat ca Aluroller poate repara tamplaria PVC afectata, la cererea clientului, pentru a se putea bucura de un produs de lunga durata.
Preturi
Preturile sunt accesibile, motiv pentru care echipa Aluroller va include nenumarate beneficii pentru clientii sai. Astfel, aveti ocazia de a intra in posesia unui intreg pachet de beneficii, bine pus la punct, atat din punct de vedere economic cat si din punct de vedere calitativ. Tamplaria PVC este o necesitate a confortului zilelor de astazi - lucru asigurat de indispensabilitatea sa.
Servicii gratuite
Echipa Aluroller va va pune la dispozitie masuratori si devize fara costuri pentru alegerea serviciului de tamplarie PVC. Astfel, sistemul ales va fi complet si corect din punct de vedere al masuratorilor aferente spatiului interior. Profilele folosite in executia tamplariei sunt Salamander,  Veka, Rehau, Gealan.
Toate aceste profile au in componenta sa 3,4,5,6,7 camere aer. Pentru consiliere si detalii tehnice va rugam sa ne contactati la unul din nr.afisate pe site, sau la  adresa mail contact@aluroller.ro