Rolete textile Zebra

Rolete textile sunt varianta moderna pentru protectie solara. Materialele si nuantele frumoase pe care le producem, va  aduce un ambient placut in  camera sau biroul DVS. Gama variata de culori si modele confera stil si eleganta. Panza Tip Zebra este dublata, cu o structura in care fasiile opace alterneaza cu cele transparente oferindu-ne posibilitate reglarii luminii.

Avem  4 sisteme de rolete:
 - Rolete textile ax mic,
 - Rolete textile ax mare,
 - Rolete textile caseta mica cu ghidaje laterale.
 - Rolete textile cu caseta mare cu  ghidaj laterale.


Rolete textile cu ax mic sunt usor de actionat iar montajul se executa strict pe fereastra. Accesoriile (lant manevrare, urechi fixare, contragreutate) sunt disponibile in 2 culori: maro si alb.
Beneficiu major al acestor rolete (cu ax mic) este dat, de faptul ca ne permite o deschidere mai mare a ferestrei deoarece sistemul de prindere, respectiv urechile de prindere au dimensiunea de 35 mm.
Roletele cu ax mic sunt usor de manevrat, rezistente, simple si eficiente iar montajul este extrem de usor.


Rolete textile cu ax mare, contin cel mai solid sistem sunt predestinate spatiilor de dimensiuni mari, se recomanda pentru pereti cortina sau suprafete vitrate . Ax-ul acestor  Rolete poate fi de 25 mm, 32 mm, sau 42 mm, in functie de greutatea materialului noi adaptam axul indicat de catre departamentul Tehnic. Montajul este identic si facil exact, cu cel al  roletelor cu ax mic.

Rolete textile cu caseta mica au in componenta sa ghidaje laterale. Acest sistem echipat comform celor relatate,  protejeaza materialul textil de praf, sau alte intemperii, iar ghidajul lateral nu permite patrunderea luminii din exterior,  printre material  si rama ferestrei. Un alt avantaj al acestui sistem cu ghidaje laterale, este acela, ca nu permite balanasarea jaluzelei  cand avem fereastra deschisa in plan inclinat ( oscilobatant).  Caseta si ghidajele pot avea urmatoarele culori : alb, maro, argintiu,gri antracit, stejar auriu, nuc, mahon, wenge, in functie de nuanta tamplariei adaptam culoarea adecvata. Montajul se excuta pe bagheta tamplariei, permite o deschidere mai mare a ferestrei.

Rolete textile cu caseta mare se folosesc in situatia in care avem o usa cu sticla de sus pana jos iar la centru avem un teu ( montant)despartitor. Acest tip de caseta permite roluirea materialului pe ax pana la o inaltime de 2.2 m. Sistemul acesta permite coborarea materialului pana jos pe langa montant. Culorile casetei si  implicit a ghidajelor sunt in  2 culori; maro si alb.