Plase insecte

Aluroller este o firma infiintata in Romania, cu experienta  in domeniul de activitate. Astazi, suntem compusi dintr-o echipa puternica care isi doreste sa satisfaca pretentiile si dorintele fiecarui client in parte. Va oferim raspunsuri la  intrebarile dvs., si vom incerca sa lamurim orice neclaritate. Dorim sa beneficiati de cele mai bune servicii de protectie solara, motiv pentru care va invitam sa cercetati cu atentie gama noastra variata de bunuri. Acum veti putea alege cu usurinta rulouri exterioare,plase insect,   jaluzele, rolete, tamplarie pvc, aluminiu, sticla  termopan,  copertine , pergola, usi glisante……de la cei mai buni profesionisti. 
Beneficiile plaselor de insecte
Fie ca este vara, iarna, toamna, primavara, insectele pot fi o adevarata problema a spatiului interior. Astazi, exista posibilitatea infiltrarii tantarilor, mustelor, viespilor sau a,  altor zburatoare minuscule in casele noastre. Bineinteles, trebuie sa combatem acest lucru cu ajutorul unei plase de insecte calitative. Aluroller va pune la dispozitie un intreg pachet de beneficii. 
-plase insecte fixe:
Plasele  insecte fixe, sunt confectionate din profil aluminiu vopsit in camp electrostatic, plasa din fibra de sticla ignifuga si coltare.  Acest tip de plase reprezinta metoda cea mai simpla de  amplasare.
-plase insecte pe balamale,
 Plasele pe balama sunt cele mai uzuale, ele fiind compuse din profil aluminiu, sita fibra carbon, snur, balamale si clipsuri. Montajul acestor plase se executa pe tamplarie , iar montajul acestui sistem  se realizeaza cu balamale si clipsuri.
-plase insecte tip termopan, aripa/perie
Plasele de insecte  tip termopan  sunt confectionate din profil aluminiu  special, cu aripa/ perie,  sunt usor de   montat  si utilizat. Plasele  tip termopan  nu necesita gaurirea tamplariei,  se fixeaza in golul ferestrei  cu ajutorul clemelor /manerelor . 
-plase insecte tip rulou,
Plasele de insecte tip rulou vertical sau orizontale se pot monta pe toate tipurile de tamplarie ( ferstre sau usi), sunt compuse din caseta, ghidaje prevazute cu perii, agatator fix, agatator mobil, sita .  Plasa( sita ) se ruleaza in caseta. In sezonul rece sita este ferita de intemperii ( zapada, ploaie, vant), astfel durata de viata a plasei tip rulou este mai  mare ,  optional se poate monta  frana siliconica, care amortizeaza si controleaza viteza de rulare a sitei in caseta.

-plase insecte glisante/culisante,

Plasa insecte glisanta/culisanta , este manevrata  prin alunecare pe un sistem de role. Sistemul de plasa tip glisant se foloseste  in principal la balcoane, terase sau sere. Profilul  din aluminiu  culiseaza intre sina superioara si cea inferioara. Profilul inferior al canatului este dotat cu o rola de deplasare cu mecanism, ce permite ajustarea neteda a unghiului de inclinare a fiecarei aripi. Se pot executa sisteme ce ating 1500 mm latime intr-un canat, doua canate sau chiar trei canate.

 -plase insecte tip plisse,
Plasa insecte plisse este cel mai nou produs in domeniul de  protectie antiinsecte. Sistemul este simplu , culisare usoara , fara mecanisme pretensionate iar sita este model plisat tip armonica. Sunt fiabile usor de utilizat predestinate spatiilor mari.
-plase insecte forme neregulate.
 Echipa Aluroller proiecteaza si realizeaza plase cu forme atipice/neregulte.

Materiale puternice – in general, orice plasa de insecte este constituita dintr-un material puternic, precum poliesterul - rezistent la razele UV. Aici putem reaminti chiar si fibra de sticla. Rezistenta mare la rupere va aduce la suprafata calitatea materialului care este deseori inchis la culoare.(gri)
Versatilitate – exista o varietate de plase de tantari/anti insecte pe care le puteti gasi pe piata de profil. Aici putem vorbi de plasa fixa, plasa cu balamale, plasa tip plisse, sau plasa de tip rulou. Avand in vedere evolutia constanta a timpului, plasele fixe au inceput sa fie inlocuite cu cele de tip rulou, sau plisse, datorita usurintei folosirii lor.
Intretinere usoara – pentru a curata cu usurinta plasa de tantari, va sugeram sa va folositi de un burete imbibat in apa sau de o carpa umeda. Astfel, veti putea inlatura excesul de praf sau alte reziduri exterioare. In functie de tipologia plasei de insecte alese, puteti spala chiar si profilul acesteia,  iar sita poate fi aspirate. (lucru perfect pentru toate tipurile de plase insecte). 
Ventilare proportionala – desi multi considera ca o plasa de insecte poate bloca filtrarea aerului in interior, nu este adevarat. O plasa anti tantari/muste/albine/viespi,  de calitate poate face circularea aerului mai usoara. Astfel, camera dvs. va putea fi ventilata fara aparitia unor insecte nedorite. 
Plasele anti insecte sunt perfecte indiferent de anotimp. Acest accesoriu de uz casnic, nu trebuie sa lipseasca din locuinta dvs, in special daca vreti sa aveti parte de un somn linistit. Este foarte important sa tineti cont de masuri, culori si materiale pentru a va putea asigura de calitatea produsului ales. In functie de cerintele dvs., membrii avizati  Aluroller  vor putea da nastere unor produse trainice si bune. Pentru a putea beneficia de un grad de securitate ridicat, sugeram sa achizitionati cate o plasa de insecte pentru fiecare fereastra a casei dumneavoastra.
Montare plasa insecte
In acest procedeu veti avea nevoie de un profil de aluminiu puternic, coltare de fixare, balamale, elemente de prindere a plasei, suport de rama, manere, toate accesoriile aferente. Pentru a putea monta in siguranta o plasa de insecte, echipa Aluroller va va sta la dispozitie.
Preturi 
Preturile nu pot fi fixe in privinta acestor produse, deorece difera de la model la model. Suma de bani va fi calculata in conformitate cu dimensiunile fiecarui produs ales de catre DVS. Aceste bunuri sunt rezistente si la umezeala, motiv pentru care le veti putea folosi atat in baie cat si in bucatarie. Bucurati-va de ofertele Aluroller si cercetati cu atentie fiecare produs in parte. 
Servicii gratuite
Tinem sa mentionam ca va putem oferi gratuit, atat masuratori cat si devize, pentru, a va asigura, ca produsul comandat  va fi livrat/montat in conformitate cu dimensiunile si cerintele spatiului interior.
Pentru informatii, produse si detalii tehnice nu ezitati sa ne contactati la unul din nr.afisate pe site sau mail: contact@aluroller.ro