Jaluzele verticale

Aluroller este una dintre cele mai complexe  firme din Romania, axate pe oferirea unor sisteme de protectie solare calitative. Acum puteti beneficia de cele mai bune servicii si oferte prin intermediul unui singur click. Pentru noi, implicarea membrilor echipei este importanta, deorece vrem sa ne dezvoltam in mod constant. Vechimea si experienta in domeniu a reusit sa ofere clientilor increderea de care ne bucuram chiar si azi.
Beneficiile jaluzelelor verticale
Jaluzelele verticale sunt varianta perfecta pentru a inlocui atat perdelele cat si alte sisteme de prindere. Pe langa calitatea oferita, acestea pot aduce un grad de confort ridicat.
Protectie impotriva soarelui – zilele caniculare pot fi un adevarat cosmar. Un set intreg de jaluzele verticale poate ingloba lumina puternica a soarelui pentru a umbri orice incapere. Mentionam ca nuantele inchise sunt destul de bune, deorece pot aduce un efect de umbrire potentat. Totodata, puteti schimba atmosfera unei camere cu ajutorului lantului care favorizeaza miscarea jaluzelelor. Astfel, veti putea controla cantitatea de lumina sau de umbra ce penetreaza incaperea dvs.
Materiale bune – fiecare nuanta aleasa necesita sa fie compatibila cu paleta generala de culori a incaperii. Astfel, materialul poate fi opac - pentru a opri soarele. Bineinteles, se pot alege chiar si materialele blackout pentru cei care nu vor sa se intalneasca cu razele puternice ale soarelui in timpul zilei. 
Intretinere usoara – curatarea unor jaluzele verticale este minima pentru orice familie. Folosindu-va de un pamatuf electric sau clasic, puteti inlatura praful cumulat pe jaluzele. Cum majoritatea bunurilor pot fi lavabile, va sugeram sa le intretineti cu o laveta umeda, detergenti sau solutii cu pH neutru. Odata ce ati facut acest pas, este necesar sa uscati fiecare piesa componenta in pozitie verticala pentru a nu le deteriora. In acest fel, produsele Aluroller vor reusi sa isi pastreze forma initiala, fara a fi cutate. 
Montare jaluzele verticale
Pentru o montare eficienta a jaluzelelor verticale, va fi necesar sa se masoare 8 cm de perete pentru perforatiile necesare cu bormasina. In acest caz se vor folosi dibluri de masuri diferite in functie de tipologia peretelui. Odata cu fixarea fiecarei cleme de prindere, sina de prindere a jaluzelelor verticale va fi fixata in tavan. Fiecare lamela este legata una de cealalta prin intermediul unui lant, in ordine ascendenta. Apoi, va urma montarea fiecarei jaluzele pe clemele de prindere unice. Bineinteles, procedeul va fi realizat de un membru specializat al echipei Aluroller.
Preturi
Fiecare serviciu compus din jaluzele verticale difera din punct de vedere al pretului. Aici pot interveni atat dimensiunile propriu-zise, cat si tipul de material (fie ca este opac, semiopac sau blackout). Daca va doriti informatii aditionale legate de acest aspect, va invitam sa ne contactati pentru a va putea fi de ajutor. Aluroller pune accent pe necesitatile clientului, motiv pentru care va putem oferi o multitudine de produse variate. Va asiguram ca preturile vor reflecta raportul dintre calitate si pret, fiind accesibile oricarui buzunar. Investitia facuta va putea fi recastigata in timp.
Servicii gratuite
Aluroller va ofera posibilitatea de a va bucura de cele mai bune servicii gratuite . Vorbim aici despre devize si masuratori fara costuri. Un membru specializat al echipei noastre se va ocupa de acest procedeu si va va asigura de exactitatea cu care va fi fabricat viitorul  dvs. produs.  
Atentie:
Aluroller ofera achizitionarea produselor fara a efectua montajul, practic dvs. puteti cumpara produsul pe baza masuratorilor personale. Pentru a se lua masuratorile corecte, va fi necesara o ruleta metalica pentru distante si goluri. 
Fiecare masuratoare va fi facuta doar in mm. Pentru necunoscatori, devizele vor fi realizate sub forma unei evaluari detaliate, intocmite de specialistii nostri pentru a beneficia de cele mai bune preturi si oferte. Daca va veti dori calitate si preturi avantajoase, nu ezitati sa ne contactati.